Бракеражды коммиссия » Страница 9 » ОШГ№5 Акарал
амбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
«№5 Ақарал жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 54484
Есепші бөлімі:
+7(7262) 54484
Нашар
көрушілер нұсқасы
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
26
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің қаулыларына өзгерістер мен  толықтырулар енгізу туралы 2021 жылғы 25 наурыздығы №12 қаулысының 47-қосымшасы 15 тармақшасы, Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасының  талаптарды сақталған. Мектептің асханасында ас дайындау орнында тағамды өз уақытында жасау мен сақтау мерзімін тексеру барысында  тағамдарды өз уақытында пайдалануы мен сақтау
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
19
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
         Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптарды орындауда  «Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа ала отырып, асхана жұмысы дұрыс ұйымдастырылған.            Мектептегі медициналық қызметкер Ж.Тоқтағул жүргізетін журналдары мен «С» витаминдеу, асхана қызметкерлерін қадағалау журналын уақтылы
Мектепте  тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шарасынан анықтама
12
сәуір
2021
Мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж
Мектепте 2021 жылдың 30  наурыздағы бракераж комиссиясының жұмыс жоспарына сәйкес жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында комиссия  мүшелері   аптасына 1 рет тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын қадағалау мақсатында  рейдтік